Appartement III

€ 1.185.000,- vrij op naam

LEVEL UP

Wie appartement III wil betreden bewondert vanuit het entreeportaal (met gastentoilet en garderobe) al een doorkijkje naar het appartement. Vanuit een minstens zo indrukwekkende entree van ruim 3,5 meter breed overweldigt de living. Alles is hier open en royaal. De living nodigt uit om een uitbundig grote bank of eethoek te plaatsen, de open keuken biedt met gemak plaats aan een flink kookeiland of een eetbar. Balkons aan beide kanten nodigen uit voor ontspannen momenten. De twee slaapkamers lijken aan het oog onttrokken vanuit de living, maar zijn vanuit het entreeportaal bereikbaar en indrukwekkend groot en praktisch. De master bedroom heeft een badkamer en-suite. 

Een rechte trap in de centrale hal brengt de bewoners naar de (verrassende!) tweede verdieping. Een heerlijke extra verdieping. Luxe, maar geen overbodige luxe. De bewoners kiezen hier voor een kantoorruimte, hobby-, fitnessruimte of een zeer indrukwekkend gastenverblijf. De verdieping wordt immers opgeleverd met badkamer en separaat toilet. Of gebruiken de toekomstige bewoners deze verdieping liever zelf? Om zelf van onder andere het enorme terras van ruim 45 m2 te genieten...

kenmerken

- 2 woonlagen
- 5 kamers waarvan 2 slaapkamers
- 2 badkamers
- Woonoppervlakte 134 m2
- Kantoor 58 m2
- Buitenberging 14 m2
- Carport 20 m2
- Dakterras 45 m2
- Balkon 12 + 7 m2

bijzondere kwaliteiten

- Individuele bodemwarmtepompen met vloerverwarming én  
  koeling
- Eigen zonnepanelen op de carports
- Duurzame installaties
- Ruime keukenstelpost à € 25.000,- incl. BTW
- Zeer fraai sanitair en royaal tegelwerk
- Compleet afgewerkte wanden
- Vloer- en raambekleding van Van der Poel / Binnenuit

Exclusieve rondleiding op locatie?

MELD U AAN

Heeft u interesse in één van de vier exclusieve top-appartement van Heerenhuys Vlugtenburg? Wilt u de exclusieve inspiratiemap met de indrukwekkende tekeningen en plattegronden ontvangen én een kijkje nemen op de bouwlocatie? We nemen graag de tijd om u alle beschikbare informatie te tonen en uw wensen te bespreken. Meld u hier aan, dan nemen we contact met u op en verwelkomen we u voor een persoonlijk gesprek én een rondleiding op locatie. Welkom!

Volg ons

Volg als eerste de ontwikkelingen van Heerenhuys Vlugtenburg via onze socials.

Contact

Kanaalstraat 41
4388 BK  Oost-Souburg
0118 - 460 300
info@schinkeldeweerd.nl